Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Истина или лъжа е написаното за Фреди?

3 posters

 ::  

Go down

Истина или лъжа е написаното за Фреди? Empty Истина или лъжа е написаното за Фреди?

Писане by Gaby Mercury Пет Окт 05, 2012 6:29 pm

Как убиха Фреди Меркюри? В началото на 1987 г.на Фреди Меркюри е направена смъртоносната ваксина от хепатитио,която предизвиква имунен дефицит.Очевидно на Фреди са поставили най-страшната ваксина – ваксината на Жмунес или ваксина срещу хепатит В, същата изпитана ваксина,с която са отприщили епидемията от спин.Фреди казва,че са му открили СПИН и това са най-добрите лекари.Така или иначе,Фреди получава “смъртна присъда”и той наистина започва да взема AZT -токсични химични вещества (т.нар лекарствата за СПИН),още повече влошаващи състоянието му.Убийците са могли да се ограничат само с AZT,както направиха това със стотици хиляди ХИВ-позитивни първо в “белия”,а след това и в третия свят,но този път те са избрали по-добър начин за убийство:в крайна сметка,жертвата може да дойде на себе си,да прати по дяволите лекарите и лекарствата – и ние няма да видим мъртъв Фреди.
А болен Фреди не им трябва.Фреди е нужен само мъртъв.

От този момент здравословното състояние на Фреди започва катастрофално да се разрушава. Ваксината за около четири години ще успее напълно да съсипе Фреди Меркюри.Веригата с убийците на Фреди Меркюри се простира до самия връх,където са ръководителите на фармацевтичните корпорации,представители на милитаризма и нео-колониализма,най-големите финансови магнати и в крайна сметка,всичките повелители на този свят,за което ние знаем абсурдно малко.Кой точно е отговорен за това решение – това ние никога няма да узнаем.Но дали наистина са важни за нас имената? Това е същността на корпоративните престъпления – те се извършват от някой безличен субект.Мога само да конкретизирам това :поръчителите на убийството на Фреди – това са милитаристите,които възглавяват антиспин програмата.Изпълнителите - личният лекар на певеца Гордън Аткинс и неговите поддръжници заедно с Джим Бийч.Върхушката проспин избира за ролята на жертва най-подходящият човек - Фреди.На първо място,той е мегазвезда и дава възможност за една наистина голяма рекламна кампания за процъфтяващата спин промишленост.“В средата на 80-те,началото на 90 -те години в историята на западния шоу-бизнес е написана една от най-мръсните и тъмни страници,която може да се нарича “лов на звезди”.Нейни жертви стават известни мъже – красиви,милионери и идоли на милиони,самотни или разведени.Рок Хъдсън,Фреди Меркюри,Рудолф Нуриев… Жертвата се разболява и изгаря за рекордно кратко време.До леглото на безпомощния умиращ обезателно се оказва някой активист за борба срещу спин.Анализът на материалите по тази тема доведе до много разочароващо заключение – информацията за болестта и смъртта на Фреди Меркюри е тайна.Дори и сега,години след смъртта му.За всеки известен човек,който умира при сходни обстоятелства,можете да намерите всичко:от датата на диагнозата – година, месец и ден,името на лекаря,съобщил ужасните новини,номера и името на болницата,където се е случило,приблизителна дата, когато за съжаление човекът е разбрал,че е ХИВ-позитивен,как и къде той е бил лекуван, какви лекарства е вземал и какви процедури е правил,как е протекло заболяването и др. Това може да разберете за всеки – с изключение на Меркюри.

Не мисля,че можете да научите за други жертви на спин промишлеността,но с Меркюри се решава мигновено:тялото му е кремирано веднага в присъствието на няколко роднини и приятели.Историята на болестта му е засекретена или просто е изчезнала.

Защо само в първия параграф на неговото завещание е записано неговото разпореждане за незабавна кремация (Фреди много пъти е казвал колко дълбоко мрази погребалния бизнес)? Може би защото трупът на Фреди е провокирал виждания от концентрационните лагери с хората - скелети?Нещо прекалено страшно?Има,обаче,друго обяснение.И така,първият удар се нанася от таблоидите.
Джим разказва: “При пристигането ни от нашата японска ваканция веднага след като напуснахаме паспортния контрол,към нас се завтекоха фотограф и репортер от”Флийт стрийт “,пъхайки под носа на Фреди ужасна история за СПИН. Под заглавие “Звездата на Queen Фреди в шок от СПИН.News of the World пише,че “Фреди тайно e преминал тест за СПИН в Харли Стрийт под истинското си име” Фредерик Булсарa.Резултатите показват,че “смъртоносната болест”не е открита.Статията е пълна глупост от началото до края.“Мислите ли,че приличам на умиращ от СПИН? Фреди недоумява“- така крещеше следващото заглавие на Sun.Фреди беше бесен. “

И така,първата атака се провеждa в началото на 1986 г.,хвърлeно е първото семе на спин легендата в съзнанието на масите чрез жълтата преса,корпоративно здраво свързана със спин промишлеността.

Отсега нататък,в очите на обществеността Фреди и СПИН започват да си съжителстват. Повече мръсни статии не са необходими.Но Фреди започва сериозно да се тревожи. Също така около него започват да се въртят хора,които говорят за приятелите си,които умират от СПИН.След още малко време в пресата се появява скандално интервю на Фреди, в което той говори много открито за СПИН и личният си живот: “СПИН напълно промени моя поглед върху нещата.Преди това бях много разпуснат,а сега си седя у дома,не излизам никъде … Мисля, че всеки,който има безразборни сексуални отношения,трябва да се изследва за СПИН … Аз самият се тествах,чист съм …“Веднага след като вестникът излиза на редакторите звъни разяреният Фреди,настоявайки за извинение. Интервю всъщност е имало,но Фреди е говорил само за творческите си планове и малко за личния си живот,но той не е говорил нито за СПИН,нито за медицински тестове.Редакторът се извинява и обещава да разследва,но опровержение няма,освен че този фалшификат вече краси всички книги за Меркюри и състава му ».“Меркюри е бил заразен с вируса на СПИН през септември 1986 г. в лондонска болница Харли Стрийт.Това което се случва в Харли Стрийт – не е медицинска грешка или небрежност,а внимателно планирано поръчково убийства.В противен случай “Сън” нямаше да разбере за него така бързо. “

И коментар веднага: Да се зарази със СПИН е невъзможно,СПИН(според собственото им определение) – е синдром на придобит имунен дефицит, който се развива при наличие на инфекция с ХИВ“.HIV-инфектиране също е невъзможно.Тъй като това не е инфекция,а ретровирус,нещо като отговор на тялото към чуждо тяло.Тогава с какво е заразен Фреди? Което ще го доведе до катастрофално състояние,за което ще се говори от началото на 1989-1990 година?

..след посещението си в клиниката Фреди внезапно се обадил и казал: “Лекарите току-що взеха от мен едно голямо късче («The doctors have just taken a big lump out of me»). Той казва това с тон на отчаяние.В спалнята Фреди показва “малка раничка върху рамото му с големината на нокът,зашита с два шева. Лекарите току-що взеха част от тялото ми за изследването и резултатите са:”открит е СПИН” (Буквално: «He pointed to a tiny mark on his shoulder, no bigger than a thumbnail and with two tiny stitches in it.The doctors had taken a piece of his flesh for testing and the results had just come back.He had Aids».)Факт е,че описаното не може да бъде резултат от тест за ХИВ!ХИВ тестът е обикновена кръвна проба.Фреди показва следа от ваксинация!По този начин, лилавите петна по кожата,острият имунодефицит,сарком на Капоши и бързо развиващо се фатално заболяване на белия дроб – са основните характеристики на ваксината,за която говори лекарят. Всичко това се намира в пръснати спомени,но никога не са събрани в едно в историята на Фреди Меркюри.

“В студената февруарска сутрин,когато Фреди Меркюри се появява в телевизионното студио на ”Уембли“,за да започне работа по видеото към сингъла си Im Going Slightly Mad, снимачната група изпада в шок.

От предишния Фреди с гладко лице и мускулесто тяло нищо не било останало.Той по-скоро приличал на призрак,не на себе си.Дрехите висяли по него,сивото му лице било покрито с петна“(Рик Скай.Фреди Меркюри [The Show Must Go On]).“През следващите месеци,петното се разпространило на носа,врата,раменете и краката.
Както и Мери Остин,Барбара Валентин потвърди,че Фреди е измъчван от ужасни болки и взима болкоуспокояващо.Но никога не се оплаква от страданията си”.

“Германската актриса Барбара Валентин,която с Фреди е много близка си спомня,че е научила за заболяването му през 1987 г. и е една от първите.Тя видяла на лицето му тъмно петно,което е проява на синдрома на Капоши,често съпътстващ развитието на СПИН.
Барбара е погребала много приятели,които са умрели от тази болест и съмнения не е имала.

“Аз бях зашеметена – казва тя.

- Погледнах Фреди,а той мен.Ние не говорихме за това,но аз знаех истината.Казах му,че той не може да отиде на сцената в този вид и му помогнах да скрие петното с грим.
Катастрофалният имунен дефицит,който отбелязват всички,които се срещат с него през последните години,според мен,не се нуждае от коментар.Официалната диагноза за смъртта на Фреди- “бронхиална пневмония,която се развива на фона на СПИН” – за пореден път потвърждава Синдрома на придобитата имунна недостатъчност,получен в клиниката.

Фреди знае диагнозата си и стоически се бори с неизвестното заболяване до края.В песните си той изразява всичко това,което чувства,без да може до края да разбере какво точно го разяжда.
От отвращение към таблоидите той вече не ги допуска,угасвайки в кръга от прислужници, верни приятели и бивши възлюбени.

Само на тях той разкрива страшната диагноза – и докато е жив,никой не го предава.
В деня преди смъртта си,Фреди подписва декларация:

“Като се имат предвид слуховете,които се въртят в пресата през последните две седмици, искам да потвърдя:анализът на кръвта ми показа наличие на ХИВ.Имам СПИН.Мислех,че е необходимо да се запази в тайна тази информация,за да запазя спокойствието на роднини и приятели.
Само че дойде време да кажа истината на моите приятели и фенове по целия свят.Надявам се,че всеки ще се включи в борбата с тази ужасна болест.“Мистерията около смъртта на Фреди Меркюри,вероятно никога няма да бъде разкрита в нейната цялост,тъй като тя е свързана с глобалния медико-промишлен комплекс,влизащ в корпоративни съвъкупления с шоу-бизнеса,както и с таблоидите във Великобритания,EMI и „Queen Productions,“с много от неговите приятели и разбира се,с личния лекар на Фреди Гордън Аткинс и неговите подчинени.
Gaby Mercury
Gaby Mercury
 
 

Брой мнения : 39
Join date : 26.07.2012
Age : 40
Местожителство : Бургас

Върнете се в началото Go down

Истина или лъжа е написаното за Фреди? Empty Re: Истина или лъжа е написаното за Фреди?

Писане by Admin Съб Окт 06, 2012 4:52 pm

Четах го одавна но мисля че е лажа! Wink
Admin
Admin
 
 

Брой мнения : 760
Join date : 21.06.2012
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Истина или лъжа е написаното за Фреди? Empty Re: Истина или лъжа е написаното за Фреди?

Писане by Rolling_Queen Вто Окт 16, 2012 7:15 pm

Тлъста лажа! Laughing Very Happy
Rolling_Queen
Rolling_Queen
 
 

Брой мнения : 60
Join date : 09.07.2012
Age : 41
Местожителство : София

Върнете се в началото Go down

Истина или лъжа е написаното за Фреди? Empty Re: Истина или лъжа е написаното за Фреди?

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 ::  

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите